tr ru en de zh fr

benBlog

Evde 3B Yazıcılar ile Ne Yapabilirsiniz ? #3

Evde 3B Yazıcılar ile Ne Yapabilirsiniz ? #3

       Hepinize merhaba üretim severler!

       Katmanlı üretim tekniği ile çalışan 3D yazıcılar ile üretimin sınırı bulunmuyor. Evde, ofiste, okulda, dilediğiniz yerde ihtiyacınız olan her şeyin üretimini dakikalar içerisinde 3D yazıcılar aracılığı ile gerçekleştirmeniz mümkün. EKSER 3D yazıcılarımız aracılığı ile ürettiğimiz ve severek kullandığımız telefon tutacağı modellerini bu yazımızda sizinle paylaşıyor olacağız. Sizin için seçtiğimiz telefon tutacağı modellerine ait .STL uzantılı dosyaya ve EKSER 3D yazıcı modelleri ile uyumlu .GCODE uzantılı dosyalara yazımız içerisinden ulaşabilirsiniz.

       Gelin birlikte telefon tutacağı üretimine başlayalım!

       İş yerlerimizde, çalışma alanlarımızda masa üzerinde kaybolan ve sürekli aranılan cep telefonları, zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz bu dönemde neredeyse hep elimizde. Gerek sosyal ağlarda izlenilen videolar gerek izlenilen filmler ve diziler, ekran süresini uzatırken aynı zamanda düzensiz oturma şeklinden dolayı omurga sağlığı açısından da tehlike oluşturuyor.

       Telefon ekranını karşınıza konumlandırabilmek ve sağlıklı bir oturma şeklini oluşturmak için ise ihtiyacınız olan tek şey telefon tutacağı.

       3D yazıcı aracılığı ile dakikalar içerisinde üretebileceğiniz, masa ya da koltuk üzerine yerleştirerek kullanabileceğiniz telefon tutacaklarına ait dosyalara; yazımız içerisinde bulunan bağlantılar aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

EKSER EDU uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.

EKSER PLUS uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.

EKSER PRO uyumlu .GCODE uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.

Üretim hammaddesi olarak PLA kullanılmıştır.


Önerilen Baskı Ayarları

  • Katman Yüksekliği : 0.1 mm  
  • Dolgu Yoğunluğu : %20  
  • Destek Oluşturma : Yok


Telefon Tutacağı modellerine ait .STL uzantılı dosyaya buradan ulaşabilirsiniz.


1. Nilüfer Sk. No:5, 16110 Demirtaş Dumlupınar Osb/Osmangazi/Bursa

maker@benmaker.com

+90 224 504 15 97